Sunday, December 5, 2010

Just det ja, bloggen!

Den lever kvar ser jag. Eller, så värst mycket liv har det nog inte varit här på sistonde, men det betyder ju att det händer andra saker som tar upp ens tid.

Eftersom ni alla är såååå spända på att få reda på hur mina dagar ser ut för tillfället kan vi ju ta en liten sammanfattning av Måndag-Fredag. De har ju blivit i princip identiska så det blir inte så svårt.

7.15: Klockan ringer. Jag går upp. (Innan satte jag den på 7.00 men då gick jag inte upp förrän 7.15, så jag tänkte att då kan jag ju lika gärna sova).

Frukost intas någonstans mellan uppstigning och iorndning-görande.

8.10: Jag beger mig till jobbet.

8.30: Börjar jobba, fast har antingen stått utanför och väntat på att någon med nycklar kommer och släpper in mig, eller om jag kommer in direkt så har jag satt på kaffe och tänt lite lampor osv innan det är dags att börja.

10.00: Mid-morning snack time! Brukar bli en halv banan, en klementin och lite mandlar. Gratis frukt på jobbet for the win!

12.00: Lunch. Antingen på kontoret eller på stan, men mest på kontoret nu. Sen går jag en runda - Trianglen ligger ju 3 min bort och med det en massa affärer. Bra att komma ut och rensa huvudet lite, även om det i detta väder mest innebär att man tittar på julsaker.

15.00: Afternoon-snack. Ibland har vi fika men jag tar min andra halva av bananen och en klementin till. Och kanske lite mandlar.

17.00: Går hem.

17.45: Äter middag. Nu för tiden blir det oftast soppa med några kokta ägg vid sidan om - då blir man inte så proppmätt och då kan man ....

18.30: TRÄNA! Ibland kommer jag inte iväg förrän närmare 19.30, det är lite beroende på vad som händer efter att jag går från jobbet. Ibland måste man ju handla och lite sådant, men jag brukar försöka komma iväg så att jag hinner hem till...

21.00: Bad. Med bubblor. Det brukar behövas efter en ben-dag på gymmet, och dagen efter för då har man tränignsverk. Och sen är det ju lite sådär lagom avkopplande mentalt och det behövs efter en lång dag med förändringar varje timme.

22.00: Ska det vara tyst i huset, så jag vågar inte dusha efter det. Alls. Vet inte varför jag är så kinking med det eller om det alls är så viktigt, men jag vågar iaf inte. Ofta brukar det bli sängen direkt, men egenteligen är det

23.00: som är den "riktiga" läggdagstiden. Ofta blir det just tidigare men ibland blir det lite senare.

Nu; två stora förändringar!
Jag har inte ätit lax på nästan två veckor och har inte längre lime i vattnet. Det ni!

Och jo, de förändringarna är precis lagom stora jämfört med andra förändringar runt omkring mig just nu. Om jag skulle försöka mig på att fylla i de där luckorna mellan snack/lunch/snack, dvs jobb-timmarna, skulle ni ha en 18 sidors uppsats framför er och det tro jag inte någon är sådär jätteintresserad av.