Monday, December 1, 2008

Usch och fy. Har tappat min mobil, tydligen, men en vänligt samarit ringde precis och sa att ha hittat den i biblioteket (vilket är knasigt eftersom jag pratat på den sedan jag var där, men iaf, kanske tappade den nån annanstans och sen la personen den där, eller nåt).

Får antagligen tillbaka den imorgon. Vilket är tur för även om jag har försäkring har jag inte råd att slänga ut 500kr på det just nu.

Förutom det har jag haft en allmänt vedervärdig dag. Började med att jag skulle till doktorn kl 13.45, och inte fick äta förrän dess. Så jag tog en macka runt elva i går kväll så att jag iaf hade lite närning i kroppen, men fick tydligen mat förgiftning av gammal ost. Blandade ihop förpackningarna. Så istället för att sova gott sov jag på toaletten, om man nu kan kalla det sova. Fick mindre än 45 minuters sömn i min säng, och gick up tidigt när jag inte kunde somna om och ändå skulle upp om en timme.

Sedan idag skulle vi spela in en liten läsning ur Shakespeare för en lektion, vilket jag inte längtat efter. Det har varit så mycket problem med den här gruppen så man blir bara så trött. Men, idag pratade jag med min professor och hon sa att jag är en väldigt "strong student" och även väldigt intelligent. Så det blir man ju lite glad av att höra. Kanske får börja tro på det också nu, eftersom hon inte är den första som säger det (föräldrar räknas tyvärr inte här, sorry).

Gick även och pratade med en annan professor jag hade för något år sedan i Ulysses (bamsare till bok) samt min egen lilla kurs, "Perception of Swedes in Amerian Literature". Lite pretantiöst kanske, men mycket intressant. Iaf, pratade med henne om att söka till att läsa till en PhD eller Master, vilket hon rekommenderade. Berättade att jag nu måste söka jobb inom det område jag läst, och hon skickade genast ett mail till chefen för Creative Writing och sa att hon hade en ideal kandidat för den position som hans personliga sekreterare/assistent. Ojdå, idag är man visst både "idealisk" samnt "mycket intelligent". Amen, det är ju nästan så man blir lite röd om kinderna här ju.

Iaf. Tycker jag åstakommit mycket på en dag när jag även lidit av mat förgiftning samnt gått på mindre än en timmes sömn. Ja just det, gick även till STARR Career Development, en avdelning på skolan som har hand om jobb sökande mm, så att jag kan få hjälp att sätta ihop en CV mm. Hade en personligt rekommendation där också, så det blir till att ringa senare i veckan eftersom "min" speciella person sätter ihop sitt egna schema och egna möten.

Usch, nu är jag allt lite trött i huvudet. Det blev lite tungt på tåget hem när jag fick stå upp en en timme på ett stilla stående tåg utan telefon. Fast jag är så trött så det är nog bra att jag förlorade telefonen just idag.

Nej, nu måste jag ringa skolan för att berätta att min snälla samarit kommer dit imorgon med mobilen. Jag gick till Subways och gick igenom deras sopor eftersom jag tänkte att jag kanske slängt ut den av misstag. Det tittade på mig lite konsigt och frågade varför jag slängt min telefon. "Inte med vilje" försökte jag förklara, men de såg inte riktigt ut att tro på mig. En av dem satta iaf på sig plast hanskar och gick igenom soporna med mig. Senare, utan resulat och efter att jag gått där ifrån kom en (väligt söt) kille fram och frågade om det var jag som tappat min blackberry. Han sa att han jobbade som säkerhetsvakt på skolan och hade hört att någon letade efter en, och sa att jag skulle maila till honom och säkerhets avdelningen så att de hade ögonen öppna om den kom in. Demitrius hette han. Vilket coolt namn!

Iaf, ska ringa dit nu och sedan maila. Tänkte att om jag kan få tag på honom innan han går hem kanske han kan fixa en lapp så att de som sitter där imorgon vet att de ska behålla den och skicka den vidare till Lost and Found.

No comments:

Post a Comment