Monday, April 20, 2009

Nu är det ju ett tag sedan jag uppdaterade.

Det har hänt en del och samtidigt händer det inte mycket. Jobbar på så mycket jag kan, går hos yrkes vägledaren på skolan för att får hjälp med hur jag ska gå tillväga med jobbsökandet och på kvällarna tränar jag.

Eller, jag har inte tränat på nästan en vecka nu. Var trött i början av förra veckan så jag tog det lite lung och tränade hemma en dag och gick till gymmet en dag. Sen på fredag blev jag sjuk (har aldrig haft så ont i huvudet innan) och det höll i in på lördagen ända fram till eftermiddagen. Kunde inte ta värktabletter eftersom min mage inte tyckte de skulle stanna kvar, så det var inte så kul. Igår vilade jag och idag har jag hostat och varit allmänt snuvig och trött.

Idag hade jag tänkt gå till konsulatet men jag tänkte att det är nog bäst att gå dit när jag kan prata utan att hosta tre gånger per mening och när näsan inte rinner konstant. Och jag måste köpa nya byxor eftersom man inte får gå dig i jeans (eller det får man kanske, men om man vill jobba där ska man klä sig som om man redan gör det, och då passar inte jeans). Så, förhoppningsvis kan jag ta mig dit på Onsdag eftersom jag inte har något annat att göra den dagen, förutom ett möte med min vägledare.

Tidigare idag jobbade jag några timmar, men lät som en groda och kände inte riktigt för att göra så mycket mer idag. Ibland är det svårt att veta hur man känner sig när man är hemma, särskilt när man bor själv för man har ingen att prata med så man vet inte hur man låter. Förhoppningsvis är det bättre imorgon eftersom jag jobbar mer då och hade tänkt köpa byxor efter jobbet.

Fast jag inte gått till gymmet så går det ok med vikten, har gått ner 17kg nu. Så, jag hoppas på en ny spurt när jag väl tar mig till gymmet igen, vilket jag hoppas blir onsdag eftermiddag.

Tja, det var väl inte så mycket annat. Det händer och fötter ju inte så mycket när man tänker efter, utan det är mer vardagen som drar förbi och de sysslorna är ju ganska tråkiga och säkert inget som är så interessant att läsa om.

Ska nog göra lite kvällsmat nu (hamburgare med vitlök och basilika i, gott! fast utan bröd) och sen går jag nog och lägger mig tidigt. Hade ju helst skippat detta med att vara sjuk och inte ha någon energi, det är ju inte kul precis.

1 comment:

Sarah said...

Bra med uppdatering :) Puss <3

Post a Comment