Saturday, March 7, 2009

Jahaja, det var ju ett tag sedan jag uppdaterade.

Sarah och Henrik var här under veckan och turistade runt lite. Vi spenderade delar av Onsdagen tillsammans, då vi åkte till Greenwich Village och gick på bageriet Magnolia där det köptes cupcakes. Dessa åts sedan ute, vilket var mer interessant än det låter eftersom det var -10. Visste inte att Sarah inte tycker om kakor eller fika, men hon blev väldigt förtjust och till synes överraskad över hur goda de var.
Sedan åkte vi upp till 14th St där vi gick till Urban Outfitters, en affär med kläder, udda inredning och knasiga böcker. Till sist bar det av till 34th St och besökte Macys, och vi åt även hamburgare där (mitt favorit ställe för goda hamburgare, mums!).

De åkte till LA igår men jag måste säga att vädret vänt sedan de åkte och idag var det nästan 16 grader varmt! Lite knasigt att det kan gå från -12 till +16 på mindre än en vecka, men iaf. Gjorde inte så mycket idag, hade knasigt ont i huvudet igår och var så trött så jag höll på att gå under. Kom hem vid 20, tittade på tv en timme och gick sedan och la mig och sov i över 14 timmar. Så jag var nog lite trött, om man säger så. Mycket stress som släpt men mycket ny som lagts på, samnt oregelbunden sömn, inte konstigt man var slutkörd.
Gick inte ut idag förrän vid 17.30, då jag pallrade mig bort till gymmet. Försökte först intala mig själv att jag inte behövde träna, men gick ändå och det ångrar jag inte. Det ända är att jag haft on i handen den senaste tiden, men jag tror det beror på att en av de vagnarna familjerna har är så dålig och drar åt ena hållet så det gör att man får spännings värk och att trycka åt andra hållet hela tiden. Har sagt till mamman men hon verkar inte bry sig så jag får väl säga att vi får lämna vagnen och inget ändras, det kommer nog sätta fart på henne. Blir så trött på sånt.

I andra nyheter så har jag nu fått mitt arbetstillstånd!! Det är giltigt till Februari nästa år, så jag har ett år med jobb framför mig! Nu gäller det bara att hitta något, vilket kan bli lättare sagt än gjort nu när arbetslösheten här ligger på runt 9% (brukar ligga på runt 5.8-6%). Men man får hoppas på det bästa!

Får nog gå och äta lite nu, och sedan blir det att kolla på film och sticka. Har inte gjort det på hela veckan så det är väl på tiden att jag återvänder till det så att sjalen blir klar snart.



Underbart goda cupcakes från Magnolia Bakery.

1 comment:

Anonymous said...

Vilken fantastiskt fin sjal du gör! Färgerna är helt underbara! Kram Meta

Post a Comment