Sunday, May 17, 2009

Jahaja, det har visst varit slager festival i Sverige, eller Europa, i helgen. Rich lyckades påpeka detta då de hade något om det på tv (fråga mig inte varför) men jag tror han saknade min lilla nostalgi tripp som jag brukar ta runt denna tid på året. Den går ut på att visa honom allt som nog skulle vara pinsamt om man inte visste bättre, men som får mig att bli lite smått fjortis och spela Lilli och Sussi, Carola och andra godingar för någon som inte förstår Svenska, vilket gör att allt bara ser så mycket värre ut i hans ögon. Eller, jag kan ju tänka mig det iaf.

Jag började nästa jobba nu ikväll, tills jag kom på att det är söndag kväll och att jag ju inte får betalt, så varför skulle jag göra det? Imorgon är en annan dag, och jag kommer befinna mig på "kontoret", plus att jag har två till fyra intervjuer att göra då. Så, ikväll blir det vila, eller sova, eller nåt.

Vi gick och tittade på Angels and Deamons idag, vilket var lagom underhållande de tre timmar vi befann oss i salongen. Filmen var inte så lång, men vi kom tidigt och filmen börjar alltid 15 min sent, så det gjorde lite ont i baken när vi gick. Sen hjälpte det inte att jag hade träningsvärk efter att ha funnit min väg tillbaka till gymmet igår, så det blev lite stelt där på slutet.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag har en ny story att jobba på nu, sammanfattning om sommarläger i Lower Manhattan. Så jag har ringt runt och kollat tider, åldrar, platser, saker att göra och så vidare. Om ni vill att ert barn ska gå på fyra dagars sommarskola, sex timmar om dagen i sex veckor, så kostar det runt 30.000kr. Minst. Seglarskola går på runt 8.000 kr per vecka, så där blir det lite dyrare om du går flera veckor i rad. Ja, jag har då inte råd att gå, fast jag är ju över åtta så jag tror inte de vill ha mig iallafall.

Vet inte riktigt vad planerna för veckan är. Nästa vecka är det graduation, men jag tror inte jag kommer gå. Vet inte vad jag ska där och göra med 10.o00 andra människor när jag inte har någon där, är ju inte så kul att gå själv.

Men, nu är det läggdags. Ska läsa lite först så jag kan somna igen, lyckades såklart somna när Rich var här eftersom det vankades baseball, basket och golf. De borde visa det på kvällarna, då skulle jag garanterat komma i säng i tid!
Gonatt.

3 comments:

sarah said...

Ja, synd är det att ingen kan vara hos dig. Vi försöke ju kolla att komma i maj, men det gick inte pga Henriks studier. Och man märker på pappa hur mycket han hade velat vara där också, han tycker det är så synd med.
Men lite firande fick du ju allt, när vi firade din examen på din älskae indiska restaurang :)

Sköt om dig & Hoppas allt är bra med dig annars kära syster!

Elin said...

Vad bra att du har lite nostalgikänslor i alla fall för bland oss som bor i landet Sverige verkar det mest vara negativa känslor om Schlagern. I alla fall är det väl vad man ska tycka ...

Pappa said...

Det är ju ingen som ser programmet,eller hiur,men alla har ändå åsikter.När vi var hemma hos vänner började samtalet efter ett tag gå på tomgång,tills jag frågade vad de tryckte om vinnaren i detta program.Då brakade det loss.och alla anmälde massor av åsikter,men det slutade utan slagsmål, typ
Nostalgi.Det vette tusan!vem bryr sig?

Post a Comment