Friday, July 31, 2009

Idag fick jag gå på bio helt gratis...! 3D, G Force!!

Woohooo!!
Jag kommer inte ihåg så mycket. Något om köksmaskiner som skulle ta över världen men det var inte tillverkaren utan mullvaden som låg bakom! För människorna hade tagit hans familj ifrån honom, men så påminde marsvinet mulvaden om att de var hans familj och då ändrade han sig och alla var glada. Till och med det tjocka marsvinet som fick vara del av familjen. Jag kommer inte ihåg hur det slutade efter det... jo, de dansade. I 3D. Och jag fick popkorn i min sko som inte ville komma ut.

Sedan regnande det, jättemycket, igen. Och blixtrade, tom så mycket att Miss Moo sa "ohhh, do you hear the rumble tumble, Soph??" Och det gjorde jag! Tänkte att vi kanske inte skulle sitta precis vid fönster-raden men det fortsatte inte. Man vill ju inte skrämma upp en 6 åring och en 4 åring om man inte behöver!

På tal om ... tja, ingenting egenteligen, så hade vi Ikea köttbullar till kvällsmat idag. De var inte så där jätte goda, har ingen aning om vem tillverkar dem men godare har man ju ätit.


#1

Idag inköptes det solglasögon. Mest för att de behövs och för att de andra jag beställde tar en himla tid på sig att bli klara. Idag hade de kommit till affären, men de insåg att... ojdå, de var ju klara lenser, inte mörka som ju är brukligt då de är solglasögon. Så de kommer ta en vecka till på sig att komma. :(, sa jag och införskaffade dessa med 90 dagars öppet köp (inklusive använding). Så vi får se om de är här för att stanna eller inte. Vad säger ni?












#2

Detta är de glasögonen jag köpte med styrka i glaset. Inte just dessa glasen, som ni ser är de ju mörklagda och mina glas var ju inte det. Än. Jag la inte upp denna bilden innan eftersom jag ser så GLAD!!!! ut, men iaf. Så här ser de ut på en .... Sophie.

Så, här kommer nu frågan.. behåller jag båda? Vilka ser bäst ut enligt er smak? Och vilka passar mig bäst, ni som känner mig.

1 comment:

Danis said...

Hmm... jag röstar nog på den översta bilden! typ.

Post a Comment