Thursday, September 24, 2009

Den är inte helt klar än, eftersom våtläggning och utnålning kvarstår, men den är iaf färdigstickad!!

Klicka på bilden för att se mer detaljer.




Jag har även gått och klippt mig. Kommer inte ens ihåg när jag sist klippte mig, men det var nog i April någon gång. Klippte av ca 10-12 cm, men det är fortfarande nedanför axlarna.
Bilden här nedanför är kanske inte jätte-bäst, men det är väl så man ser ut efter att ha jobbat en hel dag när man har sinus infektion (vilket jag nu inser kallas bihålsinflamation på svenska...).



Som sag, har inte mått så bra den senaste veckan. Fick ont i bihålorna i fredags och har fortfarande problem. Vet inte vad det är, men det lutar mer åt allergi än förkylning eftersom jag inte har haft några andra symptom (mina förkylningar brukar börja med ont i halsen och hosta efter tre dagar, men denna gången har det bara varit halv-täpps och väldigt ömt. Går kanske till läkaren nästa vecka om det inte blivit bättre - vet inte vad de kan göra men det kanske ska kollas upp.

Men, iaf, nu är det läggdags. Det var egenteligen läggdags för länge sedan men jag var ju tvungen att sticka klart när jag nu bara hade en rad kvar att sticka (vilken tog ca 2 timmar, skall tilläggas.... så jag hade nog varit trött även om det inte var efter 1 på natten!)

1 comment:

Sarah said...

Vad fint det blev syster :)
Och krya på dig, du har lite otur med att bli sjuk tycker jag!

Sköt om dig! Puss & Kram.

Post a Comment