Tuesday, January 5, 2010

100 inlägg! Tjoo!

Lite falskt där, måste jag medge. Inte att jag nu lyckats skriva 100 inlägg utan tjoohooet. För tjoa gör jag inte just nu. Jag har knappt kunnat röra mig sedan jag kom hem och just nu skriver jag fel på vart varannat ord så jag ska nog inte skriva långt ikväll.

Jag är lite, bara lite sådär, trött på snoriga och förkylda barn. Särskilt som de blir förbannade när man försöker snyta dem men sedan tycker att oj, ditt hår och din tröja verkar ju hur bra som helst att torka snor på. Ja, ungefär samma reaktion har jag just nu. Och det är inte ens mina barn! Så om någon läser detta och tänker "jamen, det har man ju upplevt, det är inte så farligt" så kan ni ju tänka att det är någon annans barn som gör det, och då blir det inte så "aja" längre.
Det blir ju inte mycket bättre av att jag knappt sov något i går natt (i natt? Natten som gick, menar jag ju såklart).
Fast nu låter det ju mer negativt än vad det är, och jag vet ju att det blir såhär. Men lite trött på snorbubblor får man väl bli, annars är man nog inte så normal.
Hoppas ingen äckelmagad person läser detta... lovar att inte skriva om det igen. Lite kul kan man ha med det också, som när man ser en snart 2åring med ett finger i näsan och får för sig att frånga:
"Vad gör du?" och får till svar
"Petar näsan." Duh. Kunde jag inte se det, eller?? Och jag säger att barnen är knasiga.

Ha. Jo, en annan sak hände idag, förutom att jag inhandlade strumpor på rea. I somras tittade jag lite på en väska som jag tyckte var fin men som kostade 100 dollar. Det är iof min toppgräns för en väska, men jag tyckte den var fin och ville gärna ha den. Tyvar tillät inte ekonomin detta eftersom jag knappt hade råd att äta, så det blev till att hänga tillbaka väskan och inte tänkta mer på det.
Eller, jo, tänka på det gjorde jag nog lite grann. Annars hade jag nog inte sett just den väskan hängades i andra sidan av den enorma affären jag idag befann mig i, och jag hade nog inte lagt märke till att den hängde på rea avdelningen. 50% plus en kupong, och väskan var min för 40 dollar! Och det är inte dyrt för en äkta läderväska som dessutom är ganska stor, men inte för stor (och vars orginalpris var 160 dollar). Så det blev 12 par strumpor och en väska, och en väldigt glad Sophie. Jag vet inte vad det är med mig och strumpor, men jag fick ju hur många par som helst när mamma var här... som jag nu inte hittar eller har 1 av. Jag har en hel påse med strumpor som saknar kompis, och ibland går jag igenom påsen för att se om någon hittat sin vän men icke. Mycket konstigt, men iaf.

Ha. Det är konstigt hur man kan känna huvudvärken försvinna bara då man kryper ner i sängen. Det är nästan helt ok nu, efter att jag haft en efterhängsen halvan huvudvärk hela dagen tillsammans med en massa ont i kroppen. Jag tror det sistnämnda beror på alla dessa minusgrader plus att jag absolut måste tillbaka till gymmet snarast. Jag kommer dock vänta tills vädret inte hotar med att frysa mig levande då jag går hem (ta med ombyte verkar lite löjligt när man bor mindre än 5 minuters gångväg från gymmet, men det kanske är värt det om det betyder att jag går dit igen).

Nä, nu ska jag sova. Länge. Gonatt.

'

1 comment:

P said...

100dollar för en väska.rik?, tokig?, stor väska?Jag bara undrar

Post a Comment