Friday, June 4, 2010

Balcony

Vi fortsätter på växt-temat. De som pratat med mig den senaste månaden har nog märkt att balkongen är ett ämne som är mig kärt. Kanske inte lika intressant för andra, men istället för prat får ni bilder (jo, fler bilder - jag är medveten om att jag lagt upp bilder tidigare).


















Bordet med Salvia, Lupelia och nån annan fin växt. Tyvär kommer Salvian försvinna snart tror jag, och det har skett lite ändringar sedan bilden togs före helgen. Men det kommer (såklart) snart nya så att ni hålls uppdaterade.



















Mina två Klematis som blev nedklippta och som jag hade väldig ångest över. Men, det började skjuta skott och nu är den ännu större. Kul!


















Titta! Härliga, underbara små skott som kommer överallt.


















Ja... vad ska man säga. Lavendlen vill varken eller, nu har den börjat vissna i mitten men de där spröten har blivit dubbelt så långa och hänger runt och verkar vilja fortsätta. Så vi ger den en chancs. Citronmelissen väser så det knakar och den där spretiga till vänster hamnade i soporna idag eftersom den över natten gått från att se glad ut till att vara alldeles grå och torr. Jahaja.
Och lyktan som står här kan sättas i kruka eftersom den kom med en pinne som kan skruvas på. Den hamnar nog i Klematisen senare i sommar.























Detta är världens mest ömtåliga Fuccia. Det regnar knoppar om du så mycket som råkar nudda vid den eller bordet. Men den verkar trivas ganska bra ändå. Och berätta inte för någon om detta bordet för det är säkert alldeles för fint för att stå här. Jaja.


















Lite mer av balkongen. Kaprifolen (stora blå krukan i mitten) väser så det knakar, den är dubbelt så hög nu. Murgrönan växer men inte lika fort, och jag har nu laggt till en Shersmin. Bild på den kommer senare för just nu står det en stor tvättställning som nog inte gör sig så fin på bild.


















Om någon vet vad detta är för blomma så berätta gärna! Har fått många förslag.

No comments:

Post a Comment