Sunday, February 15, 2009

En snabb uppdatering, ska snart gå och lägga mig och mitt battri på datorn håller på att ta slut.

Saker går på som vanligt, skulle vilja ha mer jobb mem har iaf fått ett samtal som kanske leder till några timmar extra. Veckan ser ut som vanligt förutom att jag inte jobbar onsdag, men det är nog ok eftersom jag ska på återkontroll då.

Igår gjorde jag inget, hade fruktansvärt ont i magen så det tog lite energi. Magontet började i Fredags kväll (20.15 exakt, om någon är interesserad) men sedan var det inte mycket mer med det förutom att det inte gick över. Vet inte vad det var, men nu är det nästan borta. Det är mer minnet som gör att man fortrarande reagerar när man gör något som gjorde ont innan (dvs allt!).

Idag kom Rich med ett kort som han tycket var väldigt underhållande, och jag tyckte väl mest det var tanken som var gulligt. Det är en lite hund som viftar med öronen när man rör på kortet, med stora ögon. Precis hans stil, haha.
Vi gjorde inte mycket, kollade på film och åt lunch (han tycker min lilla kyckling, mini majs, bambuskott och vattenkastanj mix är väldigt god, och det tycker jag med så det har blivit lite tradition de senaste veckorna, inte minst för att det är så enklelt att göra).

Tja. Har städat ut garderoben nu så om någon vill gå in där och titta så kan de. Inte mycket interessant, man man riskerar iaf inte att få en hög kläder över sig. Lyckades få ner alla kläderna i byrån, vilket var mycket bra. Trodde aldrig det skulle få plats.

Har nog inte så mycket mer att säga nu. Blir så lung när Rich har varit här så jag ska nog gå och njuta lite av det, läsa en bok eller skriva ner lite tankar eller nåt. Blir nog sova direkt om jag får gissa, men man kan ju alltid hoppas på att göra något lite produktivt. Vi får se.

2 comments:

Anonymous said...

hej syrran :) hur är allt? är du tillsammans med rich igen? jag känner att jag missar lite uppdatering i ditt liv.. :) puss

soph said...

Hm... tja, det är lite invecklat det där! Men jo vi träffas fortfarande, och vi är väl tillsammans, fast mer som kompisar. Som sagt, lite väl invecklat men han är någon som alltid finns där när jag behöver honom och ibland är det svårt att låta sånt gå. Vi pratade ju igenom saker i höstas och inte så mycket har ändrats sedan dess.

Men! Du är i Italien!! Va kul! Tycker den där garderoben ser lite ledsam ut för att tillhöra dig men det ändrar du nog snart på, haha!
Du får ha det så bra och vill du prata vet du att jag finns här.
Kram!!

Post a Comment