Wednesday, July 29, 2009

Jag har minsann gått och blivit taggad av Herr Götborg, som vill att jag ska sätta min iPod på shuffle och sedan dela med mig av de första 25 låtarna som kommer upp. Detta ska tydligen ge er, kära läsare, en idé om vad jag lyssanar på om dagarna. Men det skall tilläggas att om jag sätter hela iPoden på shuffle blir det nog inget rättvist smakprov, eftersom jag mest lyssnar på "Recently Added" listan.

Men, detta skall göras rätt, så jag ska följa reglerna. Kommer nog bli mycket interessant, det här.

1. Hate That I Love You - Rhianna ft. Neyo

2. The Animal Song - Savage Garden

3. Listen To Your Heart - Roxette

4. Idlewild Blue (Don't Chu Worry 'Bout Me) - Outkast (André 3000)

5. Last Night - David Craig

6. Rainy Days - Young Jeezy

7. Baby Girl - Sugarland

8. Babylon - Outkast

9. Jag Står För Allt Jag Gjort - Peter Jöback

10. Flirt - Pussycat Dolls

11. Suffer - Staind

12. Slide - Goo Goo Dolls

13. Walk Of Life - Dire Straits

14. Hey Ya - Outkast

15. Cars - Brainpool

16. Dead End Street - The Kinks

17. Toy Soldier - Britney Spears

18. Miracle - Cascada

19. Dark Blue - No Doubt

20. Breakdown - Mariah Carey

21. Make Me Pure - Robbie Williams

22. If I Were A Boy - Beyoncé

23. Rödljus - Kent

24. Live To Tell - Madonna

25. Open Road - Gary Barlow

Ok, det var ju inte så farligt som jag trodde det skulle bli. Men jag måste påpeka att jag aldrig lyssnat på Nr. 6, 7, 10, 12, 15, 19 och 24. Får väl ta och göra det någon dag. Nr 18 fick mig att vilja gå till gymmet, men det är så kvavt idag att jag inte vågar, ifall det är så att deras AC inte fungerar.

På tal om vädret så är det en riktigt underbar dag här idag, med varning om tornados, hagel och mycket blixt och åska. Med andra ord en dag att hålla sig inomhus, så det är vad jag har gjort. Så det var nog bra att jag inte kunde hämta mina solglasögon igår eftersom jag hade blivit ledsen nu när jag inte kan använda dem. Men imorgon så blir det att hämta dem, och förhoppningsvis använda dem.

Tja. Det var väl inte mycket mer just nu. Ska försöka planera middagen, men jag har ingen aning om vad jag vill ha så det kommer nog bli interessant. Åt ingen riktigt lunch så det blev ju lite kladdigt där, men det funkar nog ändå.

Dagens bild, för det var väl så att jag skulle lägga in bilder med varje inlägg?

Det blir tre, så ni kan se utsikten lite bättre. (Klicka på bilderna för att se dem större!)


Mitt skrivbord på kontoret, fast det är ju inte "mitt" eftersom alla som hjälper till delar det. Men när jag jobbar på kontoret befinner jag mig här, om inte snett bakom min chef eftersom man inbland får bättre internet signal därifrån. Här kan man också se att min chef tycker om bilar... det finns bilar och bildelar överallt på kontoret, alltid i olika uppsättningar.



Utsikt när man sitter vid skrivbordet - Statue of Liberty, Ellis Island, New Jersey City och Hudson River.




Och så Battery Park City. Har jobbat i huset rakt fram (det höga till höger, rött tegel), det som sitter ihop med det huset fast är några våningar lägre, det stora grå til vänster och det som skymtar precis bakom (fast det ser man nog mest om man vet exakt vad man tittar efter). Så... tja, känner ju till det här området ganska väl nu. De stora, höga och grå byggnaderna i mitten på bilden, lite längre bort, är delar av Financial District.

4 comments:

Danis said...

Och precis utanför rutan hänger repet som du klättrar upp till jobbet för varje dag! :)
Själv har jag på en svindlande höjd av tre meter en fin utsikt över Finjagatan OCH okvägen, samt en gräsmatta!

//D

soph said...

Jag hade hoppats på att repet betydde fönster-tvätt, men det gjorde det inte... det betydde *borra i väggen så mycket det går så att det ekar och golvet skakar* medans de kontrollerade fasaden. Hur det funkar vet jag inte, det lät som de försökte riva stället.

Men det är ju just därför (utsikten, dvs) jag hellre stannar här och är fatting ett år än att åka till Hässleholm för att sitta på Maxi eller gå på arbetsförmedlingen. Då tar jag hellre kämpa med Frihetsgudinnan en Flickan med Speglen från Hässleholms torg. :)

soph said...

ÄN, inte En där i sista meningen mellan Frihetsgudinnan och Flickan.

Var är Edit funktionen?? Och borde de inte sätta in en "reply" funktion?? Tycker de borde kunna lösa det så man vet om någon svarat på en kommentar.

Danis said...

Du kan väl adda en RSS-feed för kommentarer från valda inlägg, till din mail... tror jag.

Post a Comment