Tuesday, December 15, 2009

Jag har något jag måste erkänna.

Jag spionerar på er.

Eller, fullt så illa kanske det inte är, men jag har en liten mekanism som loggar besökare och varifrån de kommer. Så jag vet när Sarah är i Kalmar och är uttråkad och loggar in för att se om jag uppdaterat (om det nu inte är någon annan in Kalmar som tittarförbi, i så fall: Hej!)

Så, nu tänkte jag som så att eftersom jag börjar bli lite nyfiken på er som kommer förbi så kan ni väl säga hej? Och om vi inte känner varandra kan ni väl berätta hur ni hittat hit?

Jag är en nyfiken prick, och det var därför jag intallerade denna lilla manick. Det är Google Analytics, så jag kan se varifrån någon loggat in, och vilken dag, men det är allt. Om ni har blogger tycker jag ni ska titta in på vad detta är (och om ni gör det och får besök från Whitestone, NY, USA, så är det tydligen jag... varför jag loggas in därifrån vet jag inte, vet inte ens var Whitestone is, men men.)
Innan jag installerade detta program tittade jag lite på andra, men jag tyckte om att jag inte behövde lämna ut mina inloggnings uppgifter till något som inte är bundet till Google osv. Google i sig själv är lite skrämmande eftersom man har både mail och  blog och annat genom dem, så de vet nog mer om mig än någon annan. För att inte nämna sökmotorer... lite mörkrädd blir man kanske om man tänker för mycket på det.


Men iaf, ni från Huskvarna, Malmö, Bromma, Solna, Stockholm, Helsingborg och Kristianstad kan väl säga hej eller nåt?

Ja. Nyfiken i en strut, det är jag. Särskilt om struten är fylld med godis, och detta är ju lite som det -nya godisar man aldrig sett förr men gärna vill veta mer om.

Äh. Det blev ju en löjlig gämförelse, men jag skylle på min lilla sömnpiller som jag tog innan idag (oroa er nu inte på Dykensväg, det är OTC, dvs Over The Counter, dvs Inte Receptbelaggt, dvs Inte Beroendeframkallade, dvs sånt som nog skulle vara det i Sverige men inte är det här så jag tog en halv dos för att inte bli sovandes i en vecka).
Och med det har jag bara en sak till att säga: Gonatt!

6 comments:

Sarah said...

Haha. Bra att du har koll på oss :) Kan vara Henrik med, faktiskt. :) Från Kalmar. Men mest är det nu jag. Gött med uppdatering! :)

Sarah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Josse said...

Jag läser med :D från Växjö!

soph said...

Sarah - Ha, jo dig har jag koll på.

Men Josse, Växjö kommer ju inte upp... nu blev jag minsann fundersam... det kanske är hallaballoo alltihop? Men, kul att du läser! Jag kollar din blogg också så du får uppdatera om allt du gör :)

Danis said...

Guilty!
//D

Elin said...

...and me.

Post a Comment